Ο Αλμπέρτο Αμπάλδε τόνισε πως η νίκη επί του Παναθηναϊκού «ρέφαρε» το άσχημο ξεκίνημα στη φετινή Ευρωλίγκα για τη Ρεάλ, τόνισε τη χαρά που αισθάνεται, ζήτησε να κοιτάξουν τη συνέχεια κι ελπίζει να ανταμώσουν ξανά οι δύο ομάδες στο F4.

Αναλυτικά: «Σήμερα ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, γιατί κάναμε κακό ξεκίνημα στη σεζόν και χρειαζόμασταν τη νίκη. Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως ο Παναθηναϊκός. Το να παίζεις ενάντια στον Παναθηναϊκό είναι πάντα δύσκολο, είναι μια εκπληκτική ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες.

Μας κέρδισαν πέρυσι, είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά είναι μια καινούργια σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Ελπίζω να τεθούμε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό στο Final-4, θα ήταν ένα εκπληκτικό ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς Νιλικίνα και Χολ η δωδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπασκόνια

Επτά χρόνια είχε να συμβεί στη Euroleague, το έκανε ο Ολυμπιακός και… ξεπέρασε τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Νουόρα: «Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικά ταλαντούχος σε κάθε θέση, αλλά το ίδιο και εμείς»

Χωρίς Ιζούντου κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ερυθρός Αστέρας

Κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας το Ρεάλ Μαδρίτης-Χάποελ Τελ Αβίβ

Λεσόρ: «Θα ήθελα να επιστρέψω δύο μήνες πριν - Δεν είμαστε στη θέση που θέλουμε, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί»

Χωρίς Τζέιμς, αλλά με Οκόμπο και με 9 παίκτες διαθέσιμους η Μονακό κόντρα στην Εφές

Αταμάν:«Στο Βελιγράδι 20.000 άνθρωποι φώναζαν ''Ολυμπιακός'', τώρα είναι η σειρά μας να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε από τις ΗΠΑ και δήλωσε «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ναν

Ζέρβας: «Σοβαρός για το ένα απ’ τα τρία βήματα ο Ολυμπιακός - Σαν να έχει τραβήξει την… πρίζα η Μπασκόνια»