Στον σοκαριστικό τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Γκιγιέρμπ Αμπασκάλ μετά το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.

«Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι η κατάσταση του Γκαρσία που τραυματίστηκε. Για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

« Από εκεί και πέρα, μετά την υγεία είναι και το τι έγινε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εμείς τις ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Δεχτήκαμε όμως τρία γκολ και πρέπει να δούμε τι συνέβη και δεχτήκαμε αυτά τα γκολ. Δεν έχουμε χρόνο, έχουμε αγώνα σε τρεις μέρες για το Κύπελλο, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Τελικά, αυτό που έχω να πω για το παιχνίδι είναι ότι είναι δύσκολο, όταν αντιμετωπίζεις έναν αντίπαλο που συνέχεια έκοβε το παιχνίδι και δεν το άφηνε να αναπτυχθεί και στο τέλος τις κάρτες τις δεχτήκαμε εμείς. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψουμε με το κεφάλι ψηλά».

Δείτε το βίντεο:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: Bόλος