Εμφανίσεις σαν τη σημερινή με τον ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Μεχντί Αμπέντ, που σημείωσε το τρίτο τέρμα (3-1) της ομάδας του.

«Παίξαμε ομαδικά, ο καθένας έκανε ό,τι μπορούσε. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα τις καλές εμφανίσεις όπως τη σημερινή», σχολίασε για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ στην Τούμπα, ανέφερε: «Θα είναι σημαντικό να δούμε πως θα ξεκινήσει, αν παίξουμε με ψυχή και καρδιά πιστεύω ότι θα είμαστε υπερήφανοι για αυτό που θα πετύχουμε».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο έως τώρα και το σερί του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Υπάρχει το κίνητρο για τον τίτλο και πιστεύω ότι θα πάμε καλά από εδώ και πέρα».

Ερωτηθείς αν θα δώσει το «παρών» στο αποψινό ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ απάντησε: «Φυσικά, αγαπάω το μπάσκετ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»