Τη δυνατότητα να επιστρέψει πιο έτοιμος στη Νιούκαστλ είχε ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος αναγνώρισε ότι ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό του έκανε μόνο καλό.

«Πολλά έχουν αλλάξει. Έφυγα με τη μορφή δανεισμού και επέστρεψα για να παίξω και να δείξω στον προπονητή και στον σύλλογο ότι μπορώ να βοηθήσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος», ανέφερε αρχικά ο Αλγερινός χαφ στο «chroniclelive.co.uk» και πρόσθεσε:

«Ήξερα ότι έπρεπε να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και για αυτό αποφάσισα να πάω στην Ελλάδα. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία, έμαθα πολλά και επέστρεψα με ισχυρότερη νοοτροπία και πιο δυνατό χαρακτήρα. Πάντα προσπαθώ να δουλεύω και είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη των πραγμάτων».

Καταλήγοντας, ο διεθνής άσος υπογράμμισε: «Ο προπονητής είπε ότι πρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω, αλλά χρειάζεται να συγκεντρωθώ, να δουλέψω περισσότερο κάθε μέρα και να αρπάξω την ευκαιρία. Είχα μία ευκαιρία την προηγούμενη εβδομάδα, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και είμαι ευχαριστημένος από αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έβγαλε… κεντρί η Γιουνάιτεντ και «τσίμπησε» την Μπρέντφορντ!

Σοκ σε Τότεναμ και Ολλανδία με Σίμονς - Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει το Μουντιάλ

O παίκτης που είχε κερδίσει αποβολή αντιπάλου για τράβηγμα μαλλιού, έκανε το ίδιο και γλίτωσε στο Κύπελλο Αγγλίας!

Η ανανεωμένη Τσέλσι καθάρισε τη Λιντς με τον Φερνάντες και κάνει όνειρα για κούπα

Ημέρα γιορτής στην Κόβεντρι: Λάμπαρντ και παίκτες σήκωσαν την κούπα της Championship!

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!