Στα… ύψη βρίσκεται η μετοχή του Αμπέλ Φερέιρα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, ύστερα από την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Παλμέιρας στον τελικό με την Σάντος.

Στη Γαλλία αναφέρουν πως η Μαρσέιγ εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου προπονητή για να διαδεχθεί τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, αλλά στη Βραζιλία υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, η Globoesporte τονίζει πως ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει δεχθεί καμία κρούση από τους Μασσαλούς, ενώ την ίδια στιγμή ο Φερέιρα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην επόμενη σημαντική υποχρέωση της ομάδας του.

«Σε συνδυασμό με τους αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και για την τελική φάση στη Βραζιλία, ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ικανοποιημένος από τη στήριξη που έχει από τη διοίκηση της Παλμέιρας», αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως Παλμέιρας θα βρίσκεται σήμερα στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τίγκρες – Ουλσάν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρίβερ επιβεβαίωσε την ημερομηνία της τελευταίας εμφάνισης του Μέσι με την εθνική Αργεντινής

Ουμτιτί για Εμπαπέ: «Δεν μπορείς να λες ότι αξίζεις τη Χρυσή Μπάλα, δεν το έκανε ούτε ο Μέσι»!

Το πραγματικό Last Dance του Μέσι: Στην αποστολή της Αργεντινής για μια τελευταία φορά!

Ξέφυγε ο Ρονάλντο και έριξε αγκωνιά σε αντίπαλο στην βαριά ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Αΐν του Γιακουμάκη!

Υποστολή σημαίας στην Κολομβία: Αποσύρθηκε από τους «καφετέρος» ο Χάμες Ροντρίγκες!

Οι έδρες των τελικών στις διοργανώσεις της UEFA το 2028 και 2029

Λαβέτσι: «Όταν αποσύρθηκα έπεσα σε κατάθλιψη-Με βοήθησαν η γέννηση του γιου μου και ο Μέσι»

Ο Παυλίδης πρώτος σκόρερ στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης

Ο Τζίμι Μπάτλερ επισκέφτηκε την προπόνηση της Σάντος, μίλησε με Ροντινέι και έπαιξε πινγκ-πονγκ με Νεϊμάρ

Ροντινέι: «Δεν ήταν εύκολο να φύγω από την Ελλάδα, αλλά ήταν η καλύτερη απόφαση»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.