Αδυναμία να πληρώσει τα 10,35 εκατ. δολάρια που επιδικάστηκαν ως αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ για την υπόθεση συκοφάντησής του έχει η Άμπερ Χερντ. Η Ιλέιν Τσάρλσον Μπρέντοφτ, μια από τις δικηγόρους της ηθοποιού, δήλωσε πως η πλευρά της παραμένει πολύ αισιόδοξη πως θα δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό.
Ερωτηθείσα από το NBC αν η πελάτισσά της μπορεί να πληρώσει την αποζημίωση απάντησε «Όχι, με τίποτα», αλλά θεωρεί πως μπορεί να δικαιωθεί στην έφεση. «Η Άμπερ Χερντ θα κάνει έφεση και θεωρούμε πως έχει πολύ σημαντικά στοιχεία για να το κάνει αυτό και να την κερδίσει. Δεν ανησυχεί που δεν έχει τα χρήματα για να πληρώσει την αποζημίωση και είναι πεπεισμένη πως θα κερδίσει σε δεύτερο βαθμό», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με το US Weekly, η 35χρονη ηθοποιός έχει πει στο περιβάλλον της πως αν χρειαστεί θα φτάσει μέχρι το ανώτατο δικαστήριο για να δικαιωθεί και επικαλείται την ελευθερία του λόγου τονίζοντας πως οι κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία από τον Τζόνι Ντεπ δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας της.