Η Ευρωλίγκα αποφάσισε να αναβάλει τα προγραμματισμένα για την επόμενη εβδομάδα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στη Μόσχα, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού (δέκα τον αριθμό) που υπάρχουν στις τάξεις των «πράσινων».

Οι «πράσινοι» επρόκειτο να αντιμετωπίσουν την Τετάρτη την Ζενίτ σε εξ αναβολής αγώνα της 6ης και την Παρασκευή την ΤΣΣΚΑ για την 25η αγωνιστική της διοργάνωσης.

«Σύμφωνα με τα πρωτόκολλο, κάθε παιχνίδι μπορεί να επαναπρογραμματιστεί ή να διεξαχθεί σε άλλη έδρα μέχρι τρεις φορές, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Ευρωλίγκα θα συνεργαστεί με τις ομάδες για να επιλεγεί η καλύτερη δυνατή ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων. Η νέα ημερομηνία ή έδρα των αγώνων θα ανακοινωθεί μόλις υπάρξει απόφαση», αναφέρει η Ευρωλίγκα.

Υπενθυμίζεται πως το Ζενίτ-Παναθηναϊκός είχε αναβληθεί στον πρώτο γύρο λόγω κρουσμάτων στη ρωσική ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αρμάνι Μιλάνο: Οριστικά εκτός με Παναθηναϊκό ο Λορέντζο Μπράουν

Καλάθης: «Όταν κάτι συμβαίνει πρέπει να αντιδράς-Ευκαιρία το ντέρμπι για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά»

Παρτίζαν: Με τρεις απουσίες στο ντέρμπι-Πότε επιστρέφει ο Κάρλικ Τζόουνς

Εφές: Πλησιάζει η πολυαναμενόμενη επανεμφάνιση του Πουαριέ!

Πασκουάλ: «Ο Ολυμπιακός έχει αναγνωρίσιμο DNA-Φαινόμενο ο Βεζένκοφ»

Σατοράνσκι: «Ο Ολυμπιακός παίζει με κυρίαρχο στιλ, έχει μια καλολαδωμένη επιθετική μηχανή»

Μπαρτζώκας: «Ψάχναμε καιρό έναν παίκτη σαν τον Μόρις»-Η αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν για ψηλό

Βεζένκοφ: «Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει ο Μόρις - Πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια με την Μπαρτσελόνα»

Ερυθρός Αστέρας: Μερικό λουκέτο της έδρας του με αναστολή και πρόστιμο λόγω Πάντερ

Πετρίδης: «Ένα απαιτητικό ματς για τον Παναθηναϊκό στο Μιλάνο, όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται»