Προγραμματισμένη για αύριο είναι η απόφαση της UEFA για το μέλλον της Μέταλιστ.

Ο ουκρανικός σύλλογος κατηγορείται για «στημένο» παιχνίδι με την Καρπάτι πριν από μερικά χρόνια και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να αποκλειστεί από φέτος από το Champions League.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου σκοπεύουν να ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να μην βγει αύριο η απόφαση μέχρι το CAS να αποφασίσει το μέλλον της ομάδας.

Μάλιστα, υποστηρίζουν πως είναι δικαίωμα της Μέταλιστ να περιμένει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, σύμφωνα με δικηγόρους που ασχολούνται ενεργά με ανάλογα θέματα.

Στο τέλος ουκρανικού δημοσιεύματα γίνετια αναφορά στην επιστολή της UEFA στον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, αφού μπορεί να αποκλειστούν οι Ουκρανοί και να πάρει εκείνος την θέση τους.

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!

«Περπατάμε παράλληλα»: Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν μαζί από τα προημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.