Με νέο μπαράζ βομβαρδισμών του Ισραήλ σε Λίβανο και Ιράν, και με ομοβροντία πυραύλων της Τεχεράνης εξελίσσεται η Κρίση στη Μέση Ανατολή. Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία, αμερικανοβρετανική στρατιωτική βάση που βρίσκεται περίπου 2.370 μίλια από τις ακτές του Ιράν, αλλά δεν έπληξαν την εγκατάσταση, σύμφωνα με Αμερικανό αξιωματούχο. Το Ιράν επιβεβαίωσε την εκτόξευση.

Ο υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς ανακοίνωσε ότι οι επιθέσεις στο Ιράν αυτή την εβδομάδα θα ενταθούν, ενώ λίγο νωρίτερα αναφέρθηκε από τα ιρανικά ΜΜΕ επίθεση με διατρητικές βόμβες στο πυρηνικό συγκρότημα της Νατάνζ στο κεντρικό Ιράν. Οι IDF δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη την επίθεση.

Από πλευράς του, ο επικεφαλής της CENTCOM ανακοίνωσε ότι 8.000 στόχοι χτυπήθηκαν στο Ιράν, υποβαθμίζοντας τις στρατιωτικές δυνατότητες της Τεχεράνης.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κρήτη: Κύκλωμα trafficking έφερνε γυναίκες από τη Ρουμανία και τις εξέδιδε – Τρεις συλλήψεις, αναζητείται 31χρονος

Υπόθεση Μαζωνάκη: «Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πώς έπαθε ανακοπή» – Οι απολογίες των δύο γιατρών

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στην Αχαΐα - Αισθητός στην Πάτρα και στις γύρω περιοχές

Νέα έρευνα στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι αναζητά η αστυνομία

Νεκρή 58χρονη τουρίστρια από κεραυνό κοντά στη Λίνδο

Τουλάχιστον 5.700 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί σε βιαιότητες συμμοριών στην Αϊτή από τον Ιανουάριο

Δήμος Αθηναίων για Γκράβα: Δεν εντοπίστηκε διαρροή αερίου στον πρώτο έλεγχο

Γκράβα: Εκκενώθηκε σχολικό συγκρότημα μετά από αναφορά για οσμή αερίου

Δεμένα τα πλοία από τον Πειραιά ως τις 20:00 - Απαγορευτικό απόπλου και από Ραφήνα, Λαύριο

Στο 5,1% εκτοξεύθηκε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο - Στο 3,8% σκαρφάλωσε στην Ευρωζώνη