Για νέο χτύπημα ουκρανικών πυραύλων σε ρωσική φρεγάτα στη Μαύρη Θάλασσα, ανοιχτά της Οδησσού, μετά τη βύθιση της ναυαρχίδας Moskva, κάνουν λόγο τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, ένα πολεμικό πλοίο της Ρωσίας φλέγεται στη Μαύρη Θάλασσα. 



Στο twitter κυκλοφορεί η είδηση ότι η φρεγάτα κλάσης Admiral Grigorovich του ρωσικού ναυτικού της Μαύρης Θάλασσας φέρεται να καίγεται κοντά στο νησί Zmiiny. Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης, πολλά αεροσκάφη, πλοία διάσωσης στην περιοχή. 



Όπως αναφέρει το Skynews, «η Ρωσία έχει υποστεί μια σειρά ταπεινωτικών στρατιωτικών ηττών από την έναρξη της εισβολής της στην Ουκρανία, μεταξύ των οποίων και η βύθιση της ναυαρχίδας του στόλου της στη Μαύρη Θάλασσα, του Moskva». 

Άλλο tweet αναφέρει ότι ουκρανικοί πύραυλοι χτύπησαν τη ρωσική φρεγάτα Admiral Makarov στα ανοιχτά της Οδησσού. «Πολλά πλοία διάσωσης και αεροσκάφη φέρεται να βρίσκονται στην περιοχή με τα αμερικανικά drones επιτήρησης να τα παρακολουθούν», επισημαίνεται. 



Αν και οι αναφορές για το νέο χτύπημα δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, από το πρωί υπάρχουν πληροφορίες ότι ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μερτς: «Τεράστια απειλή» για τη Γερμανία η Ρωσία - Προειδοποιεί για προσπάθειες αποσταθεροποίησης

Pizza Fan: Τα χρήματα σε σακουλάκια στο σπίτι του «υπαρχηγού» και οι διάλογοι-φωτιά

Μία ώρα πίσω οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής

Ιορδανία: Ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στους 8 οι νέκροί

Καιρός: Επιστρέφει η ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας - Πού αναμένονται βροχές

Θεσσαλονίκη: Νέα εισαγγελική έρευνα για τα 212 ζώα στη Θέρμη – Ελεύθερη αφέθηκε η 54χρονη

Pizza Fan: Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους 23 συλληφθέντες - Ποιες είναι οι κατηγορίες

Κένυα: Φόβοι για εγκλωβισμένους από κατάρρευση πολυώροφου κτιρίου στο Ναϊρόμπι

Υπόθεση Marfin: Απολογήθηκε συμπληρωματικά και ο 3ος κατηγορούμενος - Αρνήθηκε την εμπλοκή του

Υπόθεση Marfin: Στη φυλακή επέστρεψε και ο 3ος κατηγορούμενος μετά τη απολογία του