Άνοιξε τις πόρτες του το επίσημο κατάστημα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι άνθρωποι του ΑΣΑ υποδέχτηκαν πλήθος λαμπρών καλεσμένων και άνοιξαν μια νέα σελίδα μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρη Παπαδημητρίου, δήλωσε σχετικά: «Η σημερινή ημέρα ήταν μεγάλη για ολόκληρο το Σύλλογο και τον κόσμο μας.

Μετά από πολλά χρόνια η Αναγέννηση αποκτά το δικό της σπίτι και είμαστε βέβαιοι πως είναι ακόμη βήμα για την ανάπτυξη της ομάδας μας, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς που βρισκόμασταν την ημέρα που ανέλαβα τα ηνία του Συλλόγου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας για την εντυπωσιακή τους παρουσία για ακόμη μια φορά, αποδεικνύοντας πως αποτελούν την μεγάλη μας δύναμη. Είμαι βέβαιος πως με τη βοήθεια τους μπορούμε να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα και να φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
Το νέο σπίτι όλων των φιλάθλων μας άνοιξε με κάθε επισημότητα τις πόρτες το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε μία βραδιά όπου μικροί και μεγάλοι το διασκέδασαν με τη ψυχή τους, λίγες ώρες πριν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν με τον ΑΟ Τρίκαλα, με τους οργανωμένους να δίνουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ.Δημήτρης Παπαδημητρίου, έκοψε την κορδέλα μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, αφού για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες οι φίλαθλοι της Αναγέννησης θα μπορούν να προμηθεύονται όλα τα επίσημα προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν, εκπρόσωπος του Υπουργού Δικαιοσύνης κ.Κωνσταντίνου Τσιάρα, ο Βουλευτής Νομού Καρδίτσας κ.Γιώργος Κωτσός, η Βουλευτής Νομού Καρδίτσας κ.Ασημίνα Σκόνδρα, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Κωστής Νούσιος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Καρδίτσας κ. Πέτρος Γαλάνης.

Φυσικά οι πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα στους φιλάθλους, ενώ φωτογραφήθηκαν μαζί τους σε ειδικά διαμορφωμένο φόντο.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube