Οι ροζ φανέλες με τις οποίες παρατάχθηκε η ΑΕΚ στην Τούμπα, δεν άρεσαν στο σύνολο των οπαδών της ΑΕΚ και σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, με πολλούς και κυρίως στα social media να «τρολάρουν» δίχως έλεος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Live Sport» η «Ένωση» δεν είχε άλλη επιλογή και ουσιαστικά αναγκάστηκε να φορέσει την τρίτη εμφάνιση, αφού ο ΠΑΟΚ ήταν ανένδοτος και ήθελε να φορέσει μόνο την ασπρόμαυρη.

Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ δεν είχε άλλη επιλογή, αφού δεν μπορούσε να φορέσει ούτε τη μαύρη, αλλά ούτε και την παραδοσιακή κιτρινόμαυρη.

Όμως πλέον, θα πρέπει να φορέσει τη ροζ εμφάνιση σε ακόμα ένα ματς πρωταθλήματος, αφού αυτό προβλέπει η σύμβαση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: A.E.K.