Στην τελική της ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Δημήτρη Αγραβάνη με τον Ολυμπιακό καθώς ο 19χρονος φόργουορντ έλυσε την συνεργασία του με τον Πανιώνιο και πλέον είναι θέμα ωρών να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους».

Την είδηση ουσιαστικά έκανε γνωστή ο μάνατζερ του Αγραβάνη που έγραψε στο twitter: «Ο Αγραβάνης και ο Πανιώνιος μόλις έφτασαν σε συμφωνία για να τερματίσουν το συμβόλαιό τους. Ο παίκτης είναι ελεύθερος να υπογράψει στη νέα του ομάδα».


Πλέον οι δύο πλευρές (Αγραβάνης-Ολυμπιακός) δεν έχουν άλλο... εμπόδιο και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην ημέρα ή την Τρίτη να υπάρξει ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σάκοτα: «Θέλουμε να έχουμε περισσότερους παίκτες στις προπονήσεις και καλύτερους παίκτες στο παιχνίδι»

Βελτιώθηκε, δεν νίκησε, αλλά κέρδισε τον Νόλεϊ η ΑΕΚ στην ισοπαλία με τη Σπαρτάκ

«Σωστό διάβασμα, καλή άμυνα, κομβικοί Τζόσεφ και Εμπάι»: Το σχόλιο Κεφαλά για τον Ολυμπιακό

Μπαρτζώκας: «Θα ήθελα ακόμα 20 ημέρες προετοιμασίας» - Τι δήλωσε για τους τραυματίες

Ντόντα Χολ: «Θα χρειαστούμε χρόνο, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην άμυνα»

Τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Έλαμψαν Γουόρντ και Εντιάι στη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι και τώρα τα… επίσημα!

Χωρίς Μπάρτλεϊ η ΑΕΚ κόντρα στη Σουμπότιτσα

Αποχώρησε με πρόβλημα ο Μιλουτίνοφ στην πρώτη περίοδο στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι

Σπανούλης: «Θέλουμε αρκετή βελτίωση στην επικοινωνία - Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο για την εποχή»