Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση της απόκτησης του Άντριαν Πέιν από τον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αμερικανός σέντερ έστειλε ήδη υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του με τους «πράσινους» και θα έρθει στην Αθήνα το συντομότερο δυνατό.

Ο 28χρονος άσος αναμένεται πιθανότατα το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα και αν όλα πάνε καλά μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για το ματς της Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Ο Πέιν έχει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τις 15 Νοεμβρίου, όταν και αποχώρησε από την ομάδα του στην Κίνα, ωστόσο γυμναζόταν όλο αυτό το διάστημα μόνος του και είναι σε καλή κατάσταση.

Στο μεταξύ, ο Ρικ Πιτίνο θα πάρει τον Σον Κιλπάτρικ στη Χαλκίδα για την αυριανή αναμέτρηση με την Κύμη (15:30). Ο Αμερικανός γκαρντ δουλεύει σκληρά στο ΟΑΚΑ, μαθαίνει τα συστήματα και είναι έτοιμος για δράση. Εκτός παραμένουν οι Κιθ Λάνγκφορντ και Θανάσης Αντετοκούνμπο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολυτιμότερες της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών Πρινς, Δαμουλάκη

Γιαννόπουλος: «Ευκαιρία για εμάς το Final 8 του Κυπέλλου»

Το «Μουσείο ΑΕΚ Ηρακλείου-Iraklio Eagles» βράβευσε τους Σάκοτα και Χαραλαμπόπουλο

Αμφίβολος για το F8 ο Ντίμσα

Παπανικολάου: «Για εμάς δεν υπάρχει κάτι πέρα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ - Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι»

Καντέρ: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό, αλλά όχι μέχρι να απολυθεί ο Αταμάν»

Ζέρβας: «Σέβεται την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Απώλεια ο Ντόρσεϊ, την τελευταία στιγμή για Μόρις-Μιλουτίνοφ»

Πετρίδης: «Επιβάλλεται να αλλάξει πράγματα ο Παναθηναϊκός - Δεν είναι άμοιροι ευθυνών οι παίκτες για το κάζο με Κολοσσό»

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός ζει μέσα από την κατάκτηση τίτλων - Απόλυτος σεβασμός στην ΑΕΚ»

Χέιζ-Ντέιβις: «Να αποκτήσουμε χημεία όσο πιο γρήγορα γίνεται - Ένιωσα ότι το κεφάλαιο Φενέρ έκλεισε για εμένα»