Έτοιμος να ανακοινώσει τη δεύτερη μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι είναι ο Ατρόμητος μετά τη συμφωνία με τον Νικολά Ντιγκινί, καθώς οι Περιστεριώτες δρώντας πολύ γρήγορα, συμφώνησαν με τον Γιώργο Ζησόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το sportfm.gr από τις 23/4, ο Ατρόμητος είχε στη λίστα του τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και ως αμυντικό χαφ και τελικά αποφάσισε να κινηθεί για την απόκτησή του, παίρνοντάς τον μέσα από τα χέρια του Πανιωνίου που «πάλευε» αρκετές εβδομάδες την απόκτησή του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση το μέλλον του Πάπε Εμπόου που δεν αποκλείεται να αποχαιρετήσει, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Πλέον, στο μεταγραφικό κάδρο του Ατρόμητου μπαίνει η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και ενός επιθετικού, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον Αντονί Λε Ταλέκ.

Παύλος Κουστέρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεν έχει τέλος η τρέλα των φίλων του ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ – Εξάντλησαν τα εισιτήρια σε 4 θύρες!

Σαββόπουλος: «Μέχρι το βράδυ στη Θεσσαλονίκη ο Μπουσαϊντ - Ισχύει το ενδιαφέρον από ΑΕΛ για Φρίντεκ»

Τσορμπατζόγλου: «Ψάχνεται μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ, χρειάζεται ένα στόπερ με άμεση προσαρμογή»

Κετσετζόγλου: «Τι γίνεται με χαφ, στόπερ και φορ-Η περίπτωση Τσαντίλα»

Δημοσιεύματα στην Κύπρο: «Στον Παναιτωλικό ο Σατσιάς»

Σταματέλος: «Μόνο έτσι φαίνεται πως θα γίνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό…»

Δεσύλλας: «Το σκεπτικό της απόκτησης του Κοντούρη από τον Παναθηναϊκό - Θα γίνει επίπληξη στον Τετέ»

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Σπουδαίο πακέτο ο Κοντούρης, μπορεί να τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό»

Οζντόεφ: «Όνειρό μου να παίξω Champions League - Η πιο απολαυστική περίοδος της καριέρας μου»

Υπογράφει ο Κοντούρης και παίρνουν σειρά οι επόμενοι στον Παναθηναϊκό