Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19:30) για την 24η αγωνιστική.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του «Γηραιού» ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή:

Αγγελόπουλος, Αργυρόπουλος, Γιαννίκογλου, Στάμου, Γροντής, Δώνης, Ηλιάδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Κούρος, Μπαστακός, Πασάς, Ρούσσος, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περόνε, Χουάντερσον.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Αναγκαίο να ανοίξει το ροτέισον ο Νίκολιτς»

«Μέλι» Φρόιλερ για Ολυμπιακό: «Έχω μόνο θετικά λόγια»

Νικολακόπουλος: «Σημαίνουν πολλά για τον Ολυμπιακό οι δηλώσεις Φρόιλερ και Ζότα»

Δεσύλλας: «Αναμονή για Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής Ταμπόρδα & Κοντούρη»

Τσορμπατζόγλου: «Πιο κοντά σε επιστροφή ο Γιαννούλης - Τι γίνεται με τις ανανεώσεις Ζίβκοβιτς & Μιχαηλίδη»

Κετσετζόγλου: «Ο Νίκολιτς θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Αγγλία»

Ζότα Σίλβα: «Κατάλληλο βήμα για εμένα ο Ολυμπιακός - Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δίχως αμφιβολία»

Σταματέλος: «Δεν περισσεύει κανένας για τον Ιμανόλ ενόψει του δύσκολου προγράμματος»

Αθανασίου: «Μακάρι να το έχει προλάβει ο Λιβάι, ποιες είναι οι πιθανές λύσεις του Παναθηναϊκού στα δεξιά»

Ολυμπιακός: Ισχυρή υποψηφιότητα για βασικός με Παναθηναϊκό ο Μάριους