Στην Μάλαγα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Βασιλειάδης. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν στο οικονομικό, ξεπεράστηκαν και τα τελευταία προβλήματα που υπήρχαν και ο παίκτης έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του που θα έχει διάρκεια για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα και η ισπανική ομάδα τον ανακοίνωσε.

Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ, επιστρέφει έτσι μετά από επτά χρόνια στην Ανδαλουσία και την Ουνικάχα, την οποία επέλεξε αν και είχε προτάσεις στα χέρια του και από Λαμποράλ Κούτσα, κάποιες τουρκικές ομάδες, αλλά και ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα. Θυμίζουμε πως πριν μερικές ημέρες, είχε βρεθεί μία… ανάσα από το ΝΒΑ και τους Νιού Ορλίνς Πέλικανς.

Έτσι ο παίκτης, θα αγωνιστεί απερίσπαστος από μεταγραφικές… σκέψεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας με την Εθνική ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρωλίγκα... καλωδίωσε τον Λεσόρ: «Λατρεύω να κοιτάζω στην εξέδρα και να βλέπω το πάθος που έχει ο κόσμος»

Επίσημο: Νέος προπονητής της Ντουμπάι BC ο Σέκουλιτς

Ιτούδης: «Έχουμε πολλούς haters, αλλά μας αρέσει-Δώστε μας κι άλλους!»

Ο Σέκουλιτς αντικαθιστά τον Γκόλεματς στον πάγκο της Ντουμπάι BC

EuroLeague: Όλα τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό και οι πιθανότητες εμφυλίου με Ολυμπιακό

Πήρε το ντέρμπι του Τελ Αβίβ και εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της Ευρωλίγκας η Χάποελ

Πρόεδρος ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Τζέιμς: Χωρίς Ολυμπιακό οι επιλογές του με τις Top ομάδες της τελευταίας πενταετίας στην Ευρωλίγκα

Τέλος και επίσημα από την Dubai BC ο Γκόλεματς

Μπλόσομγκεϊμ: «Νικητής ο Αταμάν, εξαιρετικός ο Μπαρτζώκας»-Τι σχολίασε για ραντεβού Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα playoffs