Στον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί στη συνέχεια της φετινής περιόδου η Νάταλι Φοντέν. Οι «ερυθρόλευκες» ανακοίνωσαν την Τρίτη την απόκτηση της 29χρονης διεθνούς Σουηδέζας φόργουορντ μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Η Φοντέν μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην τουρκική Αντάνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Νάταλι Φοντέν. Η 28χρονη (ύψους 1.88μ.) διεθνής Σουηδέζα αθλήτρια αγωνίζεται ως power forward και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ γυναικών.

Προηγούμενες ομάδες: 08 (Σουηδία), Ball St (NCAA), Wasserburg (Γερμανία), St. Gheorghe (Ρουμανία), Τarbes (Γαλλία), Α3 Basket (Σουηδία), Αντάνα (Τουρκία).

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Νάταλι Φοντέν ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω τη σεζόν στον Ολυμπιακό. Ενθουσιασμένη για την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: MVP ο Νέιτ Γουότσον

Α1 Γυναικών: MVP η Γουίλιαμς, MVP Next Gen η Δαμουλάκη

Η πανηγυρική ανάρτηση του Λεσόρ για τη νίκη του Παναθηναϊκού

«Μία γροθιά, μία ομάδα»: Η ομιλία των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες μετά τη νίκη επί της Καρδίτσας!

Καλαϊτζάκης: «Ο τρόπος που παίζουμε μας προβληματίζει - ''Τελικός'' με Φενέρ και μετά πάμε για τον πρώτο τίτλο»

Παπανικολόπουλος: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και με ποιον αντίπαλο παίζαμε - Δεν ετοιμάζαμε την ομάδα για να χάσει, αλλά...»

Το πάρτι του Χολμς και ο τρομερός Καλαϊτζάκης: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Καρδίτσς

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός, χαμός για παραμονή

Αταμάν: «Ελπίζουμε ότι ο Ναν θα μπει στην ομάδα μέχρι την Παρασκευή και ότι ο Σλούκας θα είναι έτοιμος»

Ξέσπασε, διέλυσε την Καρδίτσα και… φτιάχτηκε ενόψει Φενέρ ο Παναθηναϊκός