Στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, που είναι το ισπανικό, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
Ο νεαρός γκαρντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν ως δανεικός στον Κολοσσό, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τη Σαραγόσα!
Ο 23χρονος διεθνής έρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη θαλασσί φανέλα, έχοντας μάλιστα σημαντική συμβολή στη συμμετοχή των Ροδιτών στα playoffs της Α1, μετρώντας κατά μέσο όρο φέτος 11,9 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ.
«Με την απόκτηση του Λαρεντζάκη, πήραμε έναν ελπιδοφόρο νεαρό Έλληνα που είχε μεγάλη επίδραση στο πρωτάθλημα της χώρας του. Έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είχε ηγετικό ρόλο ακόμη και στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας και γενικά είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα», ήταν τα λόγια του Γουίλι Βιγιάρ στην ιστοσελίδα της Σαραγόσα.