Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ματ Λοτζέσκι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε τη συμφωνία μέσω Instagram, χωρίς να παραλείψει για πολλοστή φορά να αφήσει αιχμή κατά του Ολυμπιακού.

Αναρτώντας, λοιπόν, μια φωτογραφία του 32χρονου Αμερικανού με βελγικό διαβατήριο σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ, πρόσθεσε το σχόλιο «... Να, εκεί απέναντι πάω. Σε αυτούς με τα πράσινα που πάντα κερδίζουν» και κατέληξε αναφέροντας ο ίδιος «Welcome to PAO».

Στο deal του Παναθηναϊκού με τον επί τέσσερα έτη παίκτη του Ολυμπιακού προβλέπεται και ένας όρος σχετικά με την υγεία του μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο. Με την προσθήκη του «Λότζο» ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το ρόστερ του φτάνοντας όμως τους επτά ξένους, κάτι που σημαίνει πως ένας εκ των Λοτζέσκι, Ρίβερς, Ντένμον, Λεκαβίτσιους, Γκέιμπριελ, Γκιστ και Σίνγκλετον θα πρέπει να μένει εκτός εγχώριου ρόστερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι