Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς υπήρξε σχετική ανακοίνωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο διεθνής φορ πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά»

Το προφίλ του «Παπ»

Ο Παπαδόπουλος έχει γεννηθεί στις 20 Οκτωβρίου του 1981 στο Γκαγκάριν της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (νυν Ουζμπεκιστάν) και έχει ύψος 1,80. ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ακράτητο, συνέχισε για μια διετία στην Μπέρνλι κι απο κεί για 5 χρόνια στον Παναθηναϊκό και μετά ακολούθησαν Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Θέλτα, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Πανθρακικό και Ατρόμητο διαδοχικά.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 338 ματς εθνικών και ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με τις ομάδες του, πετυχαίνοντας 96 γκολ και δίνοντας 35 ασίστ. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε 203 ματς πετυχαίνοντας 78 γκολ και δίνοντας 25 ασίστ!

Είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών από το 2002 και μέλος της ιστορικότερης Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου, που το 2004 κατέκτησε το Ευρωπαϊκό, στο οποίο ο Παπαδόπουλος αγωνίστηκε δυο φορές και ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ για το γκολ του Ζήση Βρύζα εναντίον της Ρωσίας, που έδωσε την πρόκριση από τον όμιλο. Συνολικά έχει 22 συμμετοχές με το εθνόσημο και έχει πετύχει 2 γκολ.

Έχει κατακτήσει επίσης ένα πρωτάθλημα κι ένα κύπελλο Ελλάδος, καθώς και ένα πρωτάθλημα Κροατίας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσιώλης στη Δίκη: «Δεν πρόκειται να τεθεί θέμα Μεντιλίμπαρ»

Τελική ευθεία: Το πρόγραμμα «αιωνίων», Δικεφάλων και Λεβαδειακού ως το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Ντέμης: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τη νίκη του Παναθηναϊκού - Αν ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ δεν έχει ένταση, τότε…»

Θερμή υποδοχή Μανωλά σε Ηλιόπουλο: «Θυμίζετε κάτι από Μπάρλο» - Το χιουμοριστικό σχόλιο για τις κάρτες

Ηλιόπουλος: «Οι τρικλοποδιές δεν θα μας σταματήσουν - Βήμα-βήμα και θα τα ξαναπούμε τον Μάιο»

Τσορμπατζόγλου: «Ο Σαββίδης βοηθά στην πνευματική προετοιμασία του ΠΑΟΚ - Στο νήμα θα κριθεί του Μεϊτέ για Παναθηναϊκό»

Δεσύλλας: «Νικητής σε κάθε επίπεδο στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός - Αναζητά υπέρβαση στην Τούμπα»

«Ντόπες» Σαββίδη στους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο»

«Ώριμες οι μελέτες, έτοιμοι για το επόμενο στάδιο»: Συνάντηση-κλειδί στο Δημαρχείο για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Η ΑΕΚ πήρε δεξί εξτρέμ για το μέλλον από τον Μακεδονικό!

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.