Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη Δευτέρα την απόκτηση του διεθνούς σέντερ μπακ για τα δύο επόμενα χρόνια, έχοντας συμφωνήσει μαζί του τις προηγούμενες μέρες και με τον ίδιο να προέρχεται από μια «φτωχή» σεζόν πέρυσι στην ΑΕΛ και στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Γιάννης Ποτουρίδης είναι η ένατη φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ.

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε τη Δευτέρα (31/7) στο Ηράκλειο και μετά από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Φώτη Τσάλο, έδωσε τα χέρια για συμβόλαιο 1+1 χρόνο.

Ο Γιάννης Ποτουρίδης ήταν μια ακόμη βασική μεταγραφική επιλογή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη. Έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Πλατανιά, Νοβάρα, Πανθρακικό, Λάρισα. Τους τελευταίους έξι μήνες αγωνίστηκε στην Πολωνία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ, ο Γιάννης Ποτουρίδης, ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ότι: «Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα. Είχα συνεχή επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με το Νίκο Παπαδόπουλο και με έπεισε για το πλάνο της ομάδας. Στόχος του ΟΦΗ είναι η άνοδος και για αυτό ήρθα. Να έχουμε υγεία και θα πετύχουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!