Παίκτης του Πανιώνιου είναι και επίσημα από την Πέμπτη ο Γιώργος Σαραμαντάς. Ο 25χρονος αμυντικός, που μέχρι και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ηρακλή, υπέγραψε συμβόλαιο με τους κυανέρυθρους χωρίς να διευκρινίζεται η χρονική διάρκεια.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Πανιώνιο. Γνωρίζω ότι είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Από την πλευρά μου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της».

Η λιτή ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σαραμαντά.

Ο Γιώργος Σαραμαντάς είναι 25 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΦΟ Πανοπούλου και Πανηλειακού. Από το 2014 μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ανατροπή πρωτιάς της ΑΕΚ και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Νίκολιτς: «Δουλεύουμε με τον Ριμπάλτα για να φέρουμε παίκτες με προοπτική, οι προσδοκίες έχουν εκτοξευτεί»

Ξεπερνά τον έναν μήνα η απουσία του Παβλένκα στον ΠΑΟΚ

Αθανασίου: «Κίνδυνος να γράψει αρνητική ιστορία ο Παναθηναϊκός – Ούτε στις νίκες έχει καλή εικόνα»

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μπούσης: Άφησε να εννοηθεί ότι δεν έπρεπε να μετρήσουν τα γκολ της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Εντυπωσιακό κλείσιμο στη χρονιά για τον ΠΑΟΚ - Κοντά στην κορυφή και επιστρέφει ενισχυμένος»

Κόντης: «Συγκλονιστική εμφάνιση από τα παιδιά, αλλά όταν είσαι τόσο κοντά...»

Σοβαρή ζημιά στο γόνατο για Παβλένκα, τον χάνει για μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ

Νικολογιάννης: «Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ομάδα στην Τούμπα - Να δώσει ταυτότητα ο Μπενίτεθ»

Τσακίρης: «Έπρεπε να ματώσει για να σπάσει την παράδοση η ΑΕΚ - Διόρθωσε το λάθος του με τον Γκρούγιτς ο Νίκολιτς»