Σχεδόν μία εβδομάδα εκτός Θεσσαλονίκης θα περάσει το επόμενο διάστημα ο Άρης. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την Εν Ελλάδι προετοιμασία τους, καθώς την Τρίτη (6/11) φεύγουν για τη Φινλανδία και το ματς με την Κατάγια.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του θα αναχωρήσουν αύριο το πρωί (9:55) από τη Θεσσαλονίκη για την Κωνσταντινούπολη και από ‘κει με πτήση στις 14:45 θα μεταβούν στο Ελσίνκι. Ο Άρης αναμένεται να προσγειωθεί στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας στις 17:15 και στις 20:10 η αποστολή θα μπει ξανά σε αεροπλάνο με τελικό προορισμό την πόλη Γένσουου, όπου η ώρα άφιξης είναι προγραμματισμένη για τις 21:15.

Το τζάμπολ στο παιχνίδι με την Κατάγια έχει οριστεί για την Τετάρτη (7/11, 18:30) και μετά το τέλος του, η αποστολή των «κίτρινων» δεν θα ξεκινήσει για Θεσσαλονίκη, αλλά για Αθήνα. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (8/11) ο Άρης θα μείνει στην πρωτεύουσα και την Παρασκευή (9/11) θα αναχωρήσει για τη Ρόδο και το παιχνίδι με τον Κολοσσό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/11).

Η επιστροφή της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (11/11).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης