Στην Σκοτία και την άρτι προβιβασθείσα Ρέιντζερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζόι Μπάρτον, με τον Άγγλο χαφ να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο της Γλασκώβης.

Στη σχετική ανακοίνωση για την επίτευξη της συμφωνίας γίνεται ειδική μνεία στην πλούσια καριέρα του 33χρονου δυναμικού μέσου στην αγγλική Premier League (με Μάντσεστερ Σίτι, Νιούκαστλ, ΚΠΡ) και τις συνολικά 409 συμμετοχές που μετρά τα τελευταία 14 χρόνια.



Ο Μπάρτον, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Μπέρνλι (η ομάδα του προβιβάστηκε στην Premier League, με τον ίδιο να συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος), δήλωσε τα εξής...

«Η πρόταση ήταν πάρα πολύ καλή για να την απορρίψω. Ήρθα, με ξενάγησαν, έμεινα εντυπωσιασμένος με το παρελθόν και το παρόν του συλλόγου και αφού μίλησα με την οικογένειά μου, αποφάσισα να την δεχθώ. Είναι ένα τέλειο μέρος. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Ρέιντζερς και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι προκλήσεις τη νέα σεζόν», ανέφερε.

Παράλληλα, η Ρέιντζερς ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Νίκι Λο, Νίκι Κλαρκ και Ντέιβιντ Τέμπλετον, τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν στο τέλος του μήνα.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube