Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Είναι αδιανόητο εν έτη 2017 να αναφερόμαστε στο αυτονόητο που αφορά κάθε εργαζόμενο. Την ασφάλισή του. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες σε ένα θέατρο του παραλόγου και ο Π.Σ.Α.Π. δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος, όταν μέλη του και πιο συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές της Football League δεν αντιμετωπίζονται όπως αρμόζει στον οποιοδήποτε επαγγελματία.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας προς τους αρμοδίους φορείς βρισκόμαστε στην δυσάρεστη, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέση να καταγγείλουμε ότι λίγες μόνο ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων Κυπέλλου, οι ποδοσφαιριστές της κατηγορίας είναι ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ!

Αυτόματα η συμμετοχή τους στα παιχνίδια Κυπέλλου που έχουν προγραμματιστεί για το τριήμερο 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου ελλοχεύει για εκείνους όλους τους σχετικούς κινδύνους. Ο Π.Σ.Α.Π. υπό αυτές τις συνθήκες φυσικά και δεν μπορεί να επιτρέψει την συμμετοχή των μελών του στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις και δεσμεύεται πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Ζητάμε-απαιτούμε την άμεση επίλυση του ζητήματος, αφού η μη ασφαλιστική κατοχύρωση των μελών μας είναι για εμάς μία κόκκινη γραμμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»

Η προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος της Super League 2: Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις

Καλουτσικίδης για την άνοδο της Καλαμάτας: «Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε πετύχει»

Τον… χαβά του ο Ηρακλής, «στα ίσα» Νέστος και Καβάλα για την σωτηρία!