Λιγότερο σοβαρός απ’ όσο φοβήθηκαν άπαντες στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι ήταν ο τραυματισμός του Σωτήρη Νίνη.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αποχώρησε εμφανώς στενοχωρημένος στο 16’ του αγώνα με την Καλλονή, εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωθε στον δικέφαλο.

Παρόλο λοιπόν που υπήρξε ανησυχία ότι πρόκειται για ένα ακόμα ραντεβού του με την ατυχία, οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου είναι καθησυχαστικές.

Κι αυτό διότι γίνεται λόγος για ένα απλό τσίμπημα, που δεν θα τον κρατήσει εκτός δράσης, ούτε θα του στερήσει την παρουσία στα παιχνίδια της Εθνικής με Φινλανδία και Ρουμανία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

Τσακίρης: «Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Βιτάλις - Αναμονή για την απόφαση Κόστιτς»