Στην Ελλάδα αγαπάμε το ελαιόλαδο. Το χρησιμοποιούμε παντού: στο μαγείρεμα, στο τηγάνισμα, στις σαλάτες, στα γλυκά, ακόμα και στα καλλυντικά μας. Όμως, το ίδιο αυτό πολύτιμο προϊόν καθώς και όλα τα σπορέλαια, όταν τελειώσει η χρήση τους, μπορεί να μετατραπούν σε ένα από τα πιο επικίνδυνα απόβλητα για το περιβάλλον.
Για να διαβάσεις όλο το άρθρο στο cookout.gr κάνε κλικ στον σύνδεσμο: Ανακύκλωση ελαίων: Γιατί είναι τόσο σημαντική για την προστασία του περιβάλλοντος