Το λεγόμενο 2-3άρι έχει απομείνει για να κλείσει το ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά φαίνεται πως η συγκεκριμένη μεταγραφή θα ταλαιπωρήσει για λίγες ακόμη μέρες τους «ερυθρόλευκους».

Ο Τζάρελ Έντι ήταν η πρώτη επιλογή του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ωστόσο ο Αμερικανός ψάχνει μια μεγαλύτερη οικονομική προσφορά. Δεν τη βρίσκει στο ΝΒΑ, αλλά ίσως τη βρει από την Μπασκόνια που είναι σε διαδικασία πώλησης του Άνταμ Χάνγκα στην Μπαρτσελόνα. Οι Πειραιώτες έχουν διαμηνύσει στον 26χρονο άσο πως δεν πρόκειται να ανεβάσουν την προσφορά τους για «σπαστό» τριετές συμβόλαιο (1+1+1 χρόνια) και περιμένουν, αλλά όχι με σταυρωμένα χέρια.

Το τεχνικό τιμ εξετάζει κι άλλες λύσεις, όπως ο Χόλις Τόμπσον. Ο 26χρονος άσος (2,03μ.) αποφοίτησε από το Τζόρτζταουν, δεν έγινε ντραφτ, αλλά την τελευταία τετραετία έπαιξε σε 256 ματς με τους Σίξερς μετρώντας 7,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 24,2 λεπτά ανά αγώνα. Την τελευταία του χρονιά αγωνίστηκε σε 31 ματς έχοντας 5,5 πόντους και 2,7 ριμπάουντ σε 8,1 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ υπέγραψε δύο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Πέλικανς χωρίς να παίξει και πέρασε από το NBDL.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός