Επιτέλους… τα βρήκαν. Σύμφωνα τόσο με τη Sport, όσο και με την El Mundo Deportivo, δηλαδή τις δύο μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες στην Καταλονία, η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σε όλα με τον Λιονέλ Μέσι για την επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει στο 2018.

Όπως αναφέρεται, μετά την τελευταία συνάντηση με τον πατέρα και μάνατζερ του Αργεντινού σταρ, Χόρχε, οι δύο πλευρές ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία για συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2022, όταν ο «Λέο» θα είναι 35 ετών.

Λεπτομέρειες για τους οικονομικούς όρους δεν έγιναν γνωστές, αλλά είναι δεδομένο πως ο Μέσι θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου. Η ανακοίνωση είναι άγνωστο πότε θα εκδοθεί, ωστόσο το βέβαιο είναι πως η Μπαρτσελόνα θα μετατρέψει τη διαδικασία σε μια γιορτή.

Οι συζητήσεις για την επέκταση συμβολαίου του 29χρονου άσου άρχισαν τον Ιανουάριο και πέρασαν από σαράντα κύματα. Η αναβλητικότητα της πλευράς του ποδοσφαιριστή, αλλά και η απόρριψη των πρώτων προσφορών που του έγιναν έδωσαν τροφή σε σενάρια περί αποχώρησης, ωστόσο ο Μέσι είχε εξ αρχής καταστήσει σαφές πως ήθελε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και πλέον είναι πιο πιθανό από ποτέ να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουρίνιο στον Αγκίρε: «Μην στεναχωριέσαι, οι παίκτες μου είναι πολύ καλύτεροι από τους δικούς σου»

Χαμός στη φυσούνα στο Βαλένθια-Ρεάλ: Ο Μπέλιγχαμ άρπαξε τον Μπραούλιο και ο Ρούντιγκερ χτύπησε σεκιουριτά

Άλωσε τη Βαλένθια με τριάρα, έπιασε την Μπαρτσελόνα και... περιμένει η Ρεάλ!

Έξαλλος ο Μαφέο στο ημίχρονο με Ρεάλ: «Είναι μ@@@κιες, σφυρίζουν φάουλ που δεν υπάρχουν»!

Τζέι Τζέι Γκάμπριελ: Το 16χρονο «διαμάντι» που πλησιάζει στη Ρεάλ – «Όνειρό μου η Χρυσή Μπάλα»

Χαμένη ευκαιρία για Σεβίλλη στην Ανδαλουσία κόντρα στην ντεφορμέ Αλαβές

Η επική ατάκα Μουρίνιο για το Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα: «Θέλω να χάσουν και οι δύο»!

Σκέψεις να αποσυρθεί o Οβόνο μετά τον θάνατο του Ντε Μιγκέλ-Επιθέσεις μίσους και στην οικογένειά του

Μουρίνιο: Το σχόλιο για το αντίο του Ρονάλντο και το θέμα Βινίσιους

La Liga-12η αγωνιστική: Σπουδαίο ντέρμπι κορυφής στο «Μετροπολιτάνο»