Ο πρώτος υποβιβασμός στην ιστορία του Αμβούργου δεν αποφεύχθηκε, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Λιούις Χόλτμπι να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους «λιμανίσιους», που έληγε στο τέλος της φετινής σεζόν, για έναν ακόμα χρόνο!

Ο Γερμανός μέσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο… ντεμαράζ που έκανε το Αμβούργο για να παραμείνει στην Bundesliga τις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας πέντε γκολ σε οκτώ ματς, αλλά δεν κατάφερε να… σώσει την παρτίδα.

«Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι θέλω να παραμείνω στο Αμβούργο. Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες, αλλά ωριμάσαμε σαν ομάδα και ήρθαμε πιο κοντά με τους οπαδούς μας. Έζησα σε αυτή την ομάδα τέσσερα χρόνια με πολλά συναισθήματα και αυτό σκοπεύω να κάνω και στο μέλλον», ήταν τα λόγια του Χόλτμπι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Ο Λούις συμφώνησε αμέσως να συμμετάσχει στους νέους στόχους που έχουμε θέσει και κατάλαβε πως αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τους κατάλληλους όρους για το επίπεδο της δεύτερης κατηγορίας. Αυτό είναι μια σπουδαία “δήλωση” από εκείνον, καθώς νιώθει πολύ δεμένος με το Αμβούργο», ανέφερε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής, Γιοχάνες Σπορς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube