Τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών θα φορά και την επόμενη περίοδο ο Μουχαμάντ Φαγιέ, καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Αχαΐας, οι δύο πλευρές προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πατραϊκής ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Mouhammad Faye. Ο 32χρονος αθλητής, που πρωταγωνίστησε με τη φανέλα του Προμηθέα στην Basket League κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-17, όντας ο 1ος ριμπάουντερ (140), 2ος σκόρερ (266) και 2ος σε συνολική αξιολόγηση (309) παίκτης της ομάδας, θα παραμείνει στην οικογένεια του Προμηθέα για 2η χρονιά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Ελλάδα-Πορτογαλία στη Sunel Arena

Προμηθέας: Ενίσχυση με Ζακ Κάθμπερτσον

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός