«Έδεσε» τον Σάσα Τζόρτζεβιτς η Σερβία! Με τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, η εθνική ομάδα της χώρας έχει ανέβει… επίπεδο, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον τελικό του Μουντομπάσκετ και έτσι η ομοσπονδία μπάσκετ δεν έχασε χρόνο και επέκτεινε τη συνεργασία μαζί του!

Όπως αποκάλυψε στο σερβικό Τύπο, ο πρόεδρος της KSS, Ντράγκαν Τζίλας, ο 47χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τουλάχιστον άλλα τέσσερα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2019!

Στη συνέχεια, ο Τζίλας αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο προπονητή του «τριφυλλιού, σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως η εθνική ομάδα θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: «Φυσικά και το πιστεύω. Με τον Τζόρτζεβιτς στον πάγκο η ομάδα έχει τρομερή ενέργεια και προσέγγιση, ενώ διαθέτουμε παίκτες που μπορούν να μας οδηγήσουν στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Επίσης, η διοργάνωση αποτελεί και ένα εισιτήριο για το Ρίο ή διαφορετικά μία πρόσκληση για να συνεχίσει το σερβικό μπάσκετ να γράφει ιστορία».

Μάλιστα, στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας παύει να υπάρχει ο ειδικός όρος που του απαγόρευε να εργάζεται παράλληλα σε σύλλογο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube