Για ακόμα μία σεζόν, η 14η συνεχόμενη, αναμένεται να πορευθούν μαζί ο Χρήστος Σερέλης και το Λαύριο, με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE Λαύριο-DHI ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Σερέλη και για την επόμενη σεζόν! Ο Έλληνας κόουτς, συνεχίζει για 14η χρονιά στην ομάδα μας, την οποία έχει οδηγήσει στις σπουδαιότερες επιτυχίες της Ιστορίας της.

"Το Λαύριο είναι η οικογένεια μου… Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο… Συνεχίζουμε κι ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο για τη συμπαράσταση του όλη τη χρονιά!", τόνισε ο προπονητής των Λαυριωτών.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Σερέλη, το Λαύριο-DHI ξεκινάει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης: «Με προσπάθεια και υπομονή, στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε χαρούμενοι - Μου θυμίζει εμένα ο Χέιζ-Ντέιβις»

Θάνου: «Ψεύδεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, επανέλαβα κατά λέξη τις δηλώσεις μου και αθωώθηκα»

Γκάλης: «Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Άρη και του Σιάο για το Αλεξάνδρειο»

«Παντοτινό μέλος της πράσινης οικογένειας»: Το μήνυμα του Παναθηναϊκού στον Φελντέιν

Elite League: Επιστροφή στις νίκες για τους Σοφάδες, εύκολα την Κομοτηνή

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Απέρριψε τον ισχυρισμό Γιαννακόπουλου η αθλητική δικαστής – Δεν εξετάστηκε η φράση της Θάνου»

Απαλλάχθηκε από την καταγγελία του Ολυμπιακού η Μαργαρίτα Θάνου

Τιμωρία 10 μηνών απαγόρευσης εισόδου στον Γιαννακόπουλο – Προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ο Παναθηναϊκός

Τρινκιέρι: «Λάθος να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν»

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Φελντέιν