Όλα έγιναν γρήγορα αλλά όπως ήθελαν αμφότερες οι πλευρές κι έτσι η Γκλάντμπαχ ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πάτρικ Χέρμαν μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2022.

Ο Γερμανός εξτρέμ μετακόμισε στα «πουλάρια» το 2008, ερχόμενος από την Ζάαρμπρικεν κι έκτοτε έχει παίξει σε 295 επίσημους αγώνες, σκοράροντας 45 τέρματα με τη φανέλα τους!

Ήτοι, ο Χέρμαν έχει αγωνιστεί σε 243 ματς στη Bundesliga, σε 27 ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε ακόμα 25 για το Κύπελλο Γερμανίας.

«Ο Πάτρικ είναι μαζί μας για 11 χρόνια και έχει αποδειχθεί σημαντικός παράγοντας για την ομάδα μας εδώ και καιρό. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την Μπορούσια και θα είναι εδώ και τα επόμενα χρόνια», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας από το Μένχενγκλαντμπαχ, Μαξ Έμπερλ.

«Είμαι στην Γκλάντμπαχ εδώ και πολύ καιρό και όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπάω τον σύλλογο. Συνεπώς είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω εδώ για τουλάχιστον τρία ακόμα χρόνια», τόνισε ο 28χρονος άσος από την πλευρά του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube