Παίκτης του Πλατανιά για ακόμη έναν χρόνο θα είναι ο Άλκης Δημήτρης, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσαν οι Κρητικοί.

Ο 33χρονος αμυντικός αποκτήθηκε το 2012 από τον σύλλογο των Χανίων και στη φετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις στη Superleague και μία στο Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα προτεραιότητα των ανθρώπων του Πλατανιά αποτελεί να κλείσει σύντομα το θέμα του τεχνικού της ομάδας, Άγγελου Αναστασιάδη, αλλά δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εξωφρενικό και εξοργιστικό να παίζει συνέχεια τόσο αργά η ΑΕΚ - Περισσότερες οι λύσεις για Νίκολιτς»

Νικολακόπουλος: «Το ερωτηματικό με τους δύο Πορτογάλους και τι εννοεί ο Μεντιλίμπαρ για το μέλλον του Ελ Κααμπί»

Αθανασίου: «Τα ανοικτά ζητήματα για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και η ξεχωριστή σημασία του βίντεο με Αντωνιάδη»

Παγκάκης: «Υποχρέωση η νίκη για τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν ακόμα ανοικτοί στόχοι στην ομάδα»

Κετσετζόγλου: «Στον πάγκο Μάνταλος-Ελίασον, δεν περιμένουμε πολλές αλλαγές»

Μπέος: «Χρόνια είχα να δω τέτοιο σφάξιμο με βαμβάκι»

Το ρεπορτάζ για το ΠΑΟΚ-Άρης από Τσορμπατζόγλου-Σαββόπουλο: «Ίσως από τον πάγκο Κωνσταντέλιας και Μορόν»

Stoiximan Super League: Μάχες σε Τρίπολη, Λάρισα, Τούμπα και OPAP Arena

Africafoot: «Ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση της Ναντ για τον Ελ Κααμπί»

ΑΕΚ-Ατρόμητος: Με φόρα για ιδανικό φίνις στον πρώτο γύρο η Ένωση κόντρα στους επικίνδυνους Περιστεριώτες