Μετά τη θετική έκβαση της υπόθεσης των αδειοδοτήσεων ο Πανθρακικός ρίχνει το βάρος στις ανανεώσεις των βασικών του παικτών που θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν.
Έτσι, μετά τους Μπαϊκαρά, Βρονταρά, και Λαδάκη ( οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία) ο Δημήτρης Σκλιοπίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Κομοτηνής, όπως επίσημα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός.
Ο Έλληνας μέσος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 17 αγώνες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός:
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκλιοπίδη.
Ο Δημήτρης Σκλιοπίδης ανήκει στο δυναμικό του Πανθρακικού από την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 συμμετέχοντας σε 12 παιχνίδια της Football League. Την φετινή σεζόν είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League».