Μικροεπεισόδιο στην Τούμπα, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη.

Γύρω στο 25ο λεπτό, άνθρωπος της ασφάλειας του «δικεφάλου» είχε -για άγνωστο λόγο και αιτία- έντονο διάλογο με τον γενικό αρχηγό των Ακριτών, Γιώργο Κασναφέρη, με αποτέλεσμα να… ανάψουν τα αίματα!

Η κατάσταση πήγε, μάλιστα, να ξεφύγει, με τον Λουτσέσκου να γυρίζει έξαλλος στον πάγκο του και να απορεί με όσα συνέβαιναν, αλλά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, στο σημείο κατέβηκε ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος πλησίασε τον Κασναφέρη, με τους δύο να τα λένε σε πολύ έντονο ύφος, για να ανάψουν και πάλι τα πνεύματα, ενώ το παιχνίδι συνεχιζόταν κανονικά!

Ο Λουτσέσκου… απόρησε εκ νέου, μέχρι που αποχώρησε, τελικά, ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το περιστατικό έληξε.









ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!