Με την ελπίδα να βγει νικητής στη δύσκολη μάχη του, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραμένει στο νοσοκομείο και αναρρώνει μετά τη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη εξαιτίας της εγκεφαλικής αιμορραγίας!

Απεσταλμένοι του «SkySports» βρίσκονται από νωρίς το πρωί έξω από το νοσοκομείο και περιμένουν τυχόν ενημερώσεις από τους ιατρούς για να τις μεταδώσουν στο τηλεοπτικό κοινό. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάτι άλλο, πέραν των γνωστών, ότι δηλαδή ο Σκωτσέζος συνεχίζει τη μάχη του, με την κατάστασή του έως αυτή τη στιγμή να κρίνεται σταθερή.

Δίπλα στην οικογένειά του βρίσκεται σαφώς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με όσες δυνάμεις έχει προσπαθεί να βοηθήσει και να στηρίξει τα οικεία πρόσωπα του θρυλικού πρώην προπονητή της.

Πηγή: england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»