Μπορεί να μην λύσουν το πρόβλημα αλλά θα φέρουν μια ανάσα στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και θέλουν άμεσα λύση.

Το χθεσινό παιχνίδι στη Λεωφόρο και τα περίπου 11.000 εισιτήρια που κόπηκαν έφεραν στα ταμεία της ομάδας το ποσό των 106.037 ευρώ. Χρήματα σημαντικά για να μπορέσουν οι υπεύθυνοι του τριφυλλιού να καλύψουν άμεσες ανάγκες που «καίνε».

Η χθεσινή παρουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού ήταν δυναμική μετά από καιρό και αποτελεί ένα αισιόδοξο μήνυμα, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι ακολουθεί και δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου