Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει σε ένα παιχνίδι τελικό τον Άρη και ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας όλα θα γίνουν.

Ο προπονητής της ομάδας των Χανίων αναφέρθηκε και στο προηγούμενο ματς που ήταν Ολυμπιακό λέγοντας ότι η ομάδα του ήταν πολύ καλή για τα πρώτα εξήντα λεπτά, αλλά στη συνέχεια δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Άρη:

«Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι, όσο το δυνατόν καλύτερα, με τα προβλήματά μας. Πιστεύω να μας φωτίσει ο Θεός να τα κάνουμε γρήγορα, γιατί δεν έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας. Θέλουμε να αλλάξουμε και να πούμε κάποια πράγματα που είναι σημαντικά. Με δουλειά και προσευχή θα γίνουν όλα καλά».

Για τον χαρακτήρα «τελικού» που έχει το παιχνίδι:

«Κάθε ματς που έρχεται δεν έχει γυρισμό. Με τον κάθε αντίπαλο που παίζεις δεν πρόκειται να ξαναπαίξεις και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν είχαμε προβλήματα στα πρώτα 60 λεπτά. Στη συνέχεια, βγήκαν στην ομάδα κάποια πράγματα που δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε. Πρέπει να κάνουμε καλή ζωή, να κάνουμε καλύτερη προετοιμασία για να αντέχουμε και στα 90 λεπτά του κάθε αγώνα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

Απάντησε στον Ροζ ο Λόβρεν: «Ποιος είπε ότι θα σήκωναν τη σημαία στο γήπεδό μας; Ποτέ!»

Κετσετζόγλου: «Σε διαρκή άνοδο η ΑΕΚ - Μοναδική κακή στιγμή ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς»

Αθανασίου: «Πρέπει να ξεριζωθεί αυτή η νοοτροπία από τον Παναθηναϊκό - Eυκαιρία να πάρουν μηνύματα κάποιοι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήθελαν και άλλοι να κάνουν όσα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούν…»

Νίκολιτς: «Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι, το μυαλό μας τώρα στη Σάμσουνσπορ - Δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ»