Για τη σημερινή νίκη του Παναιτωλικού επί του Βόλου μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου, λέγοντας πως ήταν απόλυτα δίκαιη, με την ομάδα του να δείχνει χαρακτήρα. Παράλληλα, τόνισε πως οι Αγρινιώτες δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν, αν παίζουν όπως σήμερα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καιρός ήταν. Νομίζω πως ήταν πέρα για πέρα μία δίκαιη νίκη. Η ομάδα έδειξε πως έχει χαρακτήρα. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον Καρέλη που δεν μπορούσε να αγωνιστεί, τραυματίστηκε ο Λάρσον και με τις απουσίες που εχουμε, ηταν δύσκολο το ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Βόλος. Είπα στα παιδιά πως έχουμε χαρακτήρα και πως όταν είμαστε όλοι μαζί είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να μας καταβάλει. Δεν εχουμε να φοβηθούμε τίποτα όταν είμαστε έτσι. Δίκαιη νίκη συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήραμε μια νίκη που χρειαζόμασταν.

Πηγαίνουμε ματς με το ματς. Δείξαμε πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον Βόλο που είναι στην 6άδα. Πρεπει να δείξουμε μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια. Μετα το μουντιάλ δεν ηταν καλή εικόνα μας αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε και καλύτεροι.»


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μεϊτέ: «Απογοητευτική η σεζόν, τιμή μου να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανή η πρόσληψη αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτές τις θέσεις θα επιχειρήσει να καλύψει γρήγορα ο Ολυμπιακός»

«Ήσουν παράδειγμα ταπεινού ανθρώπου, είχες καρδιά παιδιού»: Συγκινητικά μηνύματα για τον Άντζα από Τοροσίδη και Καστίγιο

Τσακίρης: «Υπάρχει ενδιαφέρον, όχι κρούση για Μουκουντί - Δεν θα πάρει ρίσκα στα μεταγραφικά η ΑΕΚ»

«Αντίο φίλε»: Οι πρώην συμπαίκτες του αποχαιρετούν τον Παρασκευά Άντζα

Το βίντεο που επιβεβαιώνει τον bwinΣΠΟΡ FM: Έτσι συνέβη το θερμό επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη

Στο νοσοκομείο ο Μαραγκός, συνεχίζει να δίνει τη μάχη του!

Στο πλευρό του Δέλλα και ο Ατρόμητος: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια της Γωγώς Μαστροκώστα»

Εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη - Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ