Ένα καλό μάθημα για τους παίκτες του Ατρομήτου χαρακτήρισε ο Γιάννης Αναστασίου τη ρεβάνς με τη Ντουνάισκα Στρέντα, καθώς από το 2-0 και τη... σίγουρα πρόκριση βρέθηκαν να αγχώνονται στο 2-2 μέχρι να βάλει τα πράγματα στη θέση τους το γκολ του Ρισβάνη.

«Το πιο σημαντικό είναι να κρατήσουμε πως προκριθήκαμε με δεύτερη νίκη. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές αδυναμίας. Είμαστε ακόμα σε φάση προετοιμασίας απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τους δώσαμε το δικαίωμα, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το 3-0. Αν δεν λήξει το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει τίποτα, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε χαλαροί και το πληρώσαμε. Έγινε ροντέο το παιχνίδι, θα μπορούσε να γίνει 4-2, θα μπορούσε να γίνει και 3-3. Ήταν ωραίο για τους φιλάθλους», τόνισε ο προπονητής των Περιστεριωτών.

Επόμενο εμπόδιο για τους Περιστεριώτες η Λέγκια Βαρσοβίας. «Η Λέγκια είναι μια ιστορική ομάδα με παράδοση στην Ευρώπη. Σίγουρα δεν είμαστε το φαβορί στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν ελπίδες. Σήμερα πήραμε ένα καλό μάθημα στο θέμα της συγκέντρωσης. Για εμάς ήταν σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση με μια ακόμα νίκη, κάτι που καταφέραμε», ανέφερε ο Γιάννης Αναστασίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!

Τρέλα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ανακοινώθηκε και δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Δεσύλλας: «Ίσως το ματς της 10ετίας για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία – Έχει ξανά προσμονή ο κόσμος»

Κάλεσμα της Μπέτις στον κόσμο της ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: «Μαζί για την αντεπίθεση»

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ πήραν το βραβείο για τις κορυφαίες εμφανίσεις της εβδομάδας!

Αθανασίου: «Το ματς εξελίχθηκε όπως το είχε οραματιστεί ο Μπενίτεθ»

Άντονι: «Έχω 100% εμπιστοσύνη στην Μπέτις-Θα παλέψουμε για να προκριθούμε»

Τι πιθανότητες δίνονται στον Παναθηναϊκό για πρόκριση στους «8» και κατάκτηση του Europa League

Δεσύλλας: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο το οποίο ακολουθείται κατά γράμμα»

Τρελαμένος ο Κούτρας με τον Ταμπόρδα: «Δεν υπάρχει το πάθος του, είναι συγκλονιστικός»