Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Βόλο, για την 6η αγωνιστική των playouts της Super League.

Ο Έλληνας τεχνικός, δεν έμεινε ικανοποιημένος, καθώς η ομάδα του δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να κερδίσουμε το ματς, ρισκάραμε πολύ στο τέλος κλείνοντας τον αντίπαλο στο τέρμα, αλλά πληρώσαμε το πρόβλημα που έχουμε όλη την χρονιά, δηλαδή να φτιάχνουμε πολλές φάσεις, αλλά να μην βάζουμε γκολ. Είναι κρίμα, γιατί παίζουμε καλά, αλλά στο τέλος φεύγουμε απογοητευμένοι.

Σίγουρα είναι θετικό το ότι κρατήσαμε το μηδέν, κυριαρχώντας παράλληλα και στο επιθετικό κομμάτι, δείχνοντας ότι είμαστε μία γυμνασμένη ομάδα που παίζει μέχρι το τέλος με πάθος. Ιδανικά θα θέλαμε να τελειώσουμε το ματς με νίκη μπροστά στον κόσμο μας, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη στήριξη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»