Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, έπειτα από μια εβδομάδα ξεκούρασης, επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό την Κυριακή. Ο Γιάννης Αναστασίου, σε μια σύντομη ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, ζήτησε να συνεχίσουν τη δουλειά με τον ίδιο ζήλο.

Ο 40χρονος προπονητής είπε στους παίκτες του: «Χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα όλοι μας καθώς δουλεύουμε σε φουλ ρυθμούς από τον Ιούλιο και ελπίζω να ξεκουραστήκατε. Όλοι θα χρειαστείτε στη συνέχεια και σας θέλω όλους να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσπάθεια».

Τέλος, ο Αναστασίου ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα την Τρίτη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Μια στις 10:30 και μια στις 15:30, ώστε μετά οι παίκτες να γιορτάσουν στα σπίτια τους την αλλαγή του χρόνου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube