Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στην έδρα της Σταντάρ. Ο τεχνικός των «πράσινων», μιλώντας μετά το τέλος του ματς στον ΟΤΕ, στάθηκε στην υπομονή και την ωριμότητα που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του στον επαναληπτικό και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως με αυτά τα στοιχεία αλλά και την βοήθεια του κόσμου θα πάρουν τη νίκη-πρόκριση. Ευχαριστημένος από την προσαρμογή των παικτών του μετά την αναγκαστική αλλαγή του Μέντες.

Aναλυτικά:

«Σίγουρα σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι αν δεν χάσεις είναι καλό αποτέλεσμα, αλλά και επικίνδυνο. Με βάση τη συνολική μας εικόνα, η Σταντάρ έκανε φάσεις από δικά μας λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε, είχαμε ευκαιρίες για γκολ. Ήμασταν κυρίαρχοι και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ και να μιλάγαμε για ένα άλλο ματς στην Λεωφόρο. Αυτό που ξεκίνησε η περσινή ομάδα έχει πολύ δρόμο ακόμη για να το πετύχει. η ομάδα έχει πολύ. Έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμη, έχουμε πέντε μέρες μέχρι τον επαναληπτικό. Να γυρίσουμε πίσω και εν συνεχεία να δούμε και το ματς της Σταντάρ απέναντι στην Κορτράικ το Σάββατο. Στην έδρα μας παίζουμε διαφορετικά, χρειαζόμαστε ωριμότητα και υπομονή και με την βοήθεια του κόσμου μας θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση».

Για τον Μέντες: «Ένιωσε ένα σφίξιμο στο γόνατο και έπρεπε να αλλάξουμε τα σχέδια μας δεν στηριζόμαστε σε έναν παίκτη και πάντα είμαστε έτοιμοι για να καλύψουμε το κενό. Αυτό φάνηκε και τώρα όπου στο τελευταίο 20 λεπτο δείξαμε φρεσκάδα και είχαμε δυνάμεις».

Για τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν: «Το σημαντικό όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο είναι το κίνητρο. Όταν υπάρχει φιλοδοξία και ο στόχος να παίζεις στον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα για να μπορέσεις να ανανεωθείς και να γίνεις καλύτερος».

Ποια η άποψη σας για την φάση στο πρώτο μέρος. Ήταν πέναλτι; «Ήταν απόφαση του διαιτητή. Δεν ήμουν μέσα στο γήπεδο για να ξέρω. Δεν έδωσε πέναλτι. Και να το έδινε τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Οι παίκτες μου είχαν άψογη συμπεριφορά όταν υπήρχαν στιγμές με ένταση».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είναι 50%-50%»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Sold out σε λίγες ώρες ο πρώτος ημιτελικός Ατλέτικο-Άρσεναλ για το Champions League!

Το ειρωνικό χειροκρότημα του Βινίσιους και οι αποδέκτες του μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Από τη βραδιά που το πανηγύριζε πιτσιρικάς στον καναπέ, ο Τζουλιάνο Σιμεόνε τώρα θα παλέψει κόντρα στην Άρσεναλ!

Ράμος για Καμαβινγκά: «Είμαι απογοητευμένος, μπήκε για να αλλάξει το ματς και πήρε ανόητη κόκκινη»!

Στην κορυφή του UEFA Ranking η Μπάγερν - 34ος ο Ολυμπιακός, πού βρίσκονται ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ!

Ο Εμπαπέ έχει να σκοράρει σε ημιτελικό Champions League από τα… 19 του!

Beef του Βινίσιους με Μπέλιγχαμ: «Τι θέλεις; Κλείσε το στόμα σου»

Εμπαπέ: «Έσπασε» τα κοντέρ στο Champions League - Στα μισά του δρόμου προς τον Ρονάλντο

Ο Αρμπελόα τα «έριξε» στον διαιτητή για τον αποκλεισμό της Ρεάλ: «Δεν μπορεί να αποβάλλεται παίκτης για κάτι τέτοιο»!

«Ακέφαλη» στον πρώτο ημιτελικό με την Παρί η Μπάγερν, συμπλήρωσε κάρτες ο Κομπανί!