Η ομάδα του Πλατανιά έχασε από τον ΟΦΗ και ο Νίκος Αναστόπουλος είχε πολλά παράπονα από την ομάδα του. Ο «μουστάκιας» τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν πολλά λάθη, ενώ παράλληλα τους έλειψε το πάθος. Μάλιστα, τόνισε πως ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έκανε η ομάδα του, από την στιγμή που εκείνος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας των Χανίων.

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά εμείς βρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα και θα το χαρακτήριζα το χειρότερο επί τον ημερών μου. Δεν είχαμε πάθος και κάναμε πολλά λάθη. Ο ΟΦΗ είχε τις πάσες κι εμείς καμία. Όταν δεν κάνεις φάσεις, δεν μπορείς να κερδίσεις. Ήμασταν σε πολύ κακή μέρα.

Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα έχει δρόμο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε και να δείξουμε τα παιχνίδια που δεν είχαμε σήμερα. Ήμασταν κακοί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια στην συνέχεια. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Ήμασταν κακοί και δεν υπάρχουν δικαιολογίες», ήταν τα λόγια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Το Αγρίνιο έγινε… αγαπημένος προορισμός – 13ο σερί διπλό και «100άρης» Μιχαηλίδης

Παναθηναϊκός: Έσπασε ρεκόρ 25ετίας με τον Νίστρουπ

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 5η αγωνιστική και το 4/4 των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»