Η Αταλάντα νίκησε με ανατροπή 2-1 την Πάρμα στο «Ενιο Ταρντίνι» για την 37η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε προσωρινά στο +2 στη δεύτερη θέση από την τρίτη Ιντερ, που υποδέχεται αργότερα τη Νάπολι στο «Μεάτσα» στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Έτσι, οι «μπεργκαμάσκι» παρέμειναν για 17ο ματς αήττητοι στο πρωτάθλημα, ενώ οι «σταυροφόροι» έφτασαν τις επτά ήττες στα τελευταία δέκα ματς και έμειναν στην 11η θέση.

Οι «παρμέντσι» αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με το σουτ του Κουλουσέφσκι μέσα από την περιοχή στο 43’. Οι παίκτες του Τζιανπέρο Γκασπερίνι απάντησαν στην επανάληψη με το απευθείας φάουλ του Μαλινόσκι στο 70’ και το σόλο του Γκόμεζ που κατέληξε στη δεξιά γωνία στο 84’.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παράδειγμα αυταπάρνησης ο Μόντριτς: Στα 40 του, έναν μήνα πριν το Μουντιάλ, μπαίνει στη «φωτιά» και τραυματίζεται

Απειλεί την Ιταλία ο Τσέφεριν: Τέρμα το Euro 2032 και οι σύλλογοι της χώρας από την Ευρώπη!

Η Μίλαν κράτησε τη Γιουβέντους στο μηδέν και την υπόθεση της 4άδας ορθάνοιχτη…

Η Τορίνο «χάλασε» τη γιορτή του Ντιμάρκο για το ρεκόρ, αλλά η Ίντερ είναι μια νίκη μακριά από το Scudetto!

Αποθεώστε τον: Ο Ντιμάρκο λίγο πριν σηκώσει την κούπα, έγραψε ιστορία στη Serie A!

Έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί με σκόρερ Δουβίκα η Κόμο

Ο Δουβίκας σκόραρε και στη Γένοβα για το 12ο γκολ του με την Κόμο στη φετινή Serie A!

Δεν νίκησε τη Σασουόλο, αλλά δεν... αγχώνεται η Φιορεντίνα

Νέο σκάνδαλο στην Ιταλία: Ερευνάται ο αρχιδιαιτητής για ορισμούς και πιέσεις - Στο κάδρο και η Ίντερ!

Έφυγε με βαθμό από το «Μπεντεγκόντι» η Λέτσε κι έβαλε από κάτω την Κρεμονέζε