Έκανε τη ζωή της δύσκολη, αλλά, τελικά, πήρε αυτό που ήθελε!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε 2-1 της ΤΣΣΚΑ στο Ολντ Τράφορντ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions league και κατέκτησε τυπικά την κορυφή, με τους Ρώσους να μένουν στην τρίτη θέση, μετά τη νίκη της Βασιλείας.

Το γεγονός ότι η πρώτη θέση θα χανόταν μόνο με… θαύμα έκανε το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο να μπει με λιγότερη συγκέντρωση από αυτή που θα έπρεπε. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη στο πρώτο 25λεπτο, με κύριους εμπνευστές τους Σο και Ράσφορντ -που είχε και δοκάρι.

Η ΤΣΣΚΑ άρχισε να ανεβάζει στροφές μετά το 27’, μειώνοντας την πίεση μπροστά στην εστία της και διέλυσε την κυριαρχία των γηπεδούχων με γκολ πριν την ανάπαυλα. Ο Τζαγκόεφ παρενέβη σε μακρινό σουτ του Βιτίνιο και έδωσε τα ηνία του σκορ στους Μοσχοβίτες, με ους παίκτες του Μουρίνιο να διαμαρτύρονται -κακώς- για οφσάιντ.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε… διαολεμένη στο δεύτερη μισό του ματς και διατήρησε όρθιο το «φρούριο» του Ολντ Τράφορντ. Μετά από νέο σερί ευκαιριών -και με την ΤΣΣΚΑ να έχει κλειστεί πίσω- τούμπαρε το ματς, μέσα σε δύο λεπτά, με γκολ στο 65’ και στο 66’.

Ο Λουκάκου με προβολή, μετά από βαθιά μπαλιά του Πογκμπά ισοφάρισε σε 1-1, με τον Ράσφορντ στην αμέσως επόμενη φάση να μετατρέπει μια από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, για το τελικό 2-1.



Αναλυτικά, η έκτη αγωνιστική του Α’ ομίλου:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-1
(64’ Λουκάκου, 66’ Ράσφορντ – 45’ Τζαγκόεφ)

Μπενφίκα-Βασιλεία 0-2
(5’ Ελιουνούσι, 65’ Ομπερλίν)

Η βαθμολογία:
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (12-3) 15
2. Βασιλεία (11-5) 12
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας (8-10) 9
4. Μπενφίκα (1-14) 0

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube