Παράταση φαίνεται πως παίρνει η μεταγραφή του Ντιόγκο Φιγκέιρας στην Μπράγκα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Πορτογάλος μπακ-χαφ παραμένει στους Πειραιώτες μέχρι να ξεκαθαρίσει ο τραυματισμός του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος είναι απίθανο να προλάβει να παίξει την Κυριακή με την Ξάνθη και να είναι έτοιμος για τον πρώτο προημιτελικό με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Από την πλευρά του, ο Φιγκέιρας ήταν πολύ καλός μετά την έλευση του Γκαρθία στον Ολυμπιακό και βοήθησε την ομάδα με την γενικότερη παρουσία του.

Η μεταγραφή φαίνεται πως θα γίνει, αφού και στην Πορτογαλία, τα τοπικά Μέσα ανέφεραν πως ο παίκτης είναι μια... ανάσα από την Μπράγκα, η οποία ψάχνει παίκτες για να μπορέσει να βρεθεί και του χρόνου στην Ευρώπη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός παζαρεύει με τρεις και παίζει πόκερ με άλλους τρεις»

Ολυμπιακός: Αρχίζει η τρίτη περίοδος διάθεσης των διαρκείας

Παγκάκης: «Μπορεί να δώσει χρήματα για Καλάμπρια η Σασουόλο, αλλά… - Σε καλό δρόμο του Φαν Ντρόγκελεν»

O «Μr. Assist» παραμένει στην Κρήτη: Επίσημη η ανανέωση του Γκονθάλεθ με τον ΟΦΗ!

Κετσετζόγλου: «Γιατί βλέπω θετικές για την ΑΕΚ τις εξελίξεις με Λουτσέσκου-Μεντιλίμπαρ»

Σταματέλος: «Στο προσκήνιο και πάλι ο Γιαννούλης για τον Ολυμπιακό - Δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό για Τσάπρα»

«Ψάχνει δεξί μπακ η Σασουόλο, στα υπόψιν ο Καλάμπρια του Παναθηναϊκού»

Δεσύλλας: «Ίσως και σήμερα εξελίξεις με Τσάπρα, πολλές οι πιθανότητες για Καμαρά, τι ισχύει με Παναθηναϊκό - Καλάμπρια»

Τσορμπατζόγλου: «Στο κάδρο ο Πούσιτς αλλά υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις για τον πάγκο του ΠΑΟΚ»

ΜΜΕ Ισπανίας: «Η ΑΕΚ ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για Ουναΐ»-Κανενα ενδιαφέρον, λέει η ΑΕΚ